Pēdējā laikā kāpostus gatavoju biežāk nekā gaļu: es parādīšu, kā gatavoju kāpostu kotletes

Kāpostu kotletes ir pārsteidzoši garšīgs un veselīgs ēdiens, kas var pārsteigt pat lielākos skeptiķus, kuriem nepatīk kāposti.

Šī recepte ir īsts atklājums tiem, kas meklē jaunas garšas un dažādību savā ikdienas ēdienkartē. Maigas iekšpusē, kraukšķīgas ārpusē, šīs kotletes jūs iekaros ar savu unikālo garšu un vienkāršo pagatavošanu.

Kāpostu kotletes ir vieglākas un gaisīgākas, jo tām ir mazāks tauku saturs un tās nesatur tik daudz blīvu sastāvdaļu kā gaļas kotletes. Tas padara tās mazāk smagas un vieglāk sagremojamas. Kāposti piešķir kotletēm svaigu un dabisku garšu. To maiga, nedaudz saldena un kraukšķīga tekstūra piedod kotletēm unikālu garšas niansi, kas ir atšķirīga no maltās gaļas.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

GATAVOŠANAS METODE

Kāpostus smalki sasmalcina, iemet verdošā ūdenī un vāra līdz pusvārīšanās brīdim, no vārīšanās brīža 5-7 minūtes.

Tikmēr smalki sagrieziet sīpolu un apcepiet to pannā ar sviestu, līdz iegūst zeltainu krāsu.

Kāpostiem nolej ūdeni un ļaujiet nedaudz atdzist, pēc tam izspiediet lieko šķidrumu.

Bija tikai 37 gadi, bet tagad ir 65 – kā izskatās aktieris, kurš 90. gados tēloja Komisāra Rekša saimnieku

Sagatavojiet maltus dārzeņus, pievienojiet kāpostiem ceptus sīpolus, olas.

Pēc tam kā pēdējā jāpievieno parti svarīgākā sastāvdaļa, lai koteltes izdotos izcilas – par to raksta turpinājumā!

 

Šķir otru lpau, lai lasītu tālāk

Leave a Comment